7x Affirmatie tips

: Hoe werkt dat dan bij mij? Hoe begon ik? Wat voor techniek gebruik ik om te creëren? 

Vragen die je hebt over mijn creatie pad? Stel ze onderaan deze pagina in de comments en ik zal er een blog aan wijden of er een reactie op geven!

Vandaag behandel ik het uitzetten van 'Affirmaties'

Allereerst wil ik je zeggen dat het bij mij startte toen ik DURFDE te kiezen voor die enorme sprong. Om het avontuur bij de hand te pakken en te volgen waar de wind me heen zou waaien.

NEE, dat deed ik niet vanuit een warm land met in de ene hand mijn koffertje en de andere hand mijn dochtertje, nee, dat deed ik gewoon in mijn huiskamer, begin dit jaar nog! Waar ik vol goede moed mijn dagelijkse affirmaties groot op het raam schreef. 

Vanuit een onderbuikgevoel: "Ik wil en zal deze kracht van Creatie begrijpen en meesteren!"

Affirmaties zijn krachtzinnen die je gebruikt om de energiefrequentie uit te zenden en eenzelfde frequentie weer terug te ontvangen, oftewel, een manifestatie van jouw uitgezonden affirmatie.

Tip 1: NEGATIEF VS POSITIEF

Ik kan je genoeg redenen geven waarom het bij mij eerst NIET lukte..  de boomerang-effect affirmaties waar ik mee begon waren zinnen als:

"Ik wil NIET werken bij dat bedrijf

Begrijp me niet verkeerd, deze affirmatie werkte wel degelijk hoor. Ik werd uitgenodigd op dit gesprek en kreeg zelfs de baan aangeboden gekregen(vanuit het UWV- het leven waar ik als bijstandsmoeder in vastliep). Help! Dacht ik, dit was precies wat ik NIET wilde...

Waarom gebeurd dit mij nu? Ik heb toch gevraagd om NIET die baan te krijgen?  Bij thuiskomst heb ik gelijk alle boeken en aantekeningen erbij gepakt om aan te trekken wat ik WEL HEEL GRAAG zou willen. Ik realiseerde ik me dat je met een NEGATIEF woord ook NEGATIEF aantrekt.. 

Oké, ​ik had me lesje geleerd, ik zal niet meer NIET gebruiken in mijn affirmaties! De kunst van het magnetisme intrigeerde me en ik begon me hier verder in te verdiepen.


Tip 2: Georganiseerde Chaos

Als ik in mijn creatieve flow zit dan ben ik erg chaotisch, vraag de mensen om mij heen gerust, maar dat vind ik super, die geestelijke en creatieve orde in de chaos. Een heerlijk contrast vind ik dat. 

Zo ook zijn mijn creaties altijd wat warrig geweest. Her en der een moodboard, een tekst over een visualisatie dat ik wilde aantrekken, een afstemscript met honderd affirmaties erop die ik onmogelijk allemaal tegelijk kon aantrekken.. 

Inmiddels heb ik daar een beter systeem opgevonden die ik nu druk aan het uittesten ben en waar mijn VIP klanten mij super dankbaar voor zijn(~ een super innovatieve creatie die in het najaar van 2018 zal worden uitgebracht).

Trek hier ook alvast voor jezelf een lijn in. Je kan het zoals mij aanpakken: koop een aantekeningen boekje om je inzichten en creatieprocessen in bij te houden en koop een zakenmam agenda om je eigentijdse onderneming en je gezinsleven bij te houden, als je die hebt. Schaf als je toch bezig bent dan ook een Map aan met heel groot CREATIES erop, waar je alle random briefjes, inspiratiesheets en ebooks van mij in kan stoppen, dan heb je ook een mooie gebundelde chaos aan creatie materiaal. 

Het zal vast niet voor iedereen de manier zijn, maar voor mij heeft het in ieder geval geholpen. 

Wat ik hier eigenlijk mee wil zeggen is dat je vooral moet doen wat voor jou werkt. Laat je niet een werkwijze aanpraten die niet bij je past en je dus zal tegenwerken in je creaties!

Tip 3: Samenwerken

Pas toen ik werkelijk begon samen te werken kwam er ECHT behoorlijk beweging in mijn aantrekkingskrachten. Het Universum binnen in mij draait misschien wel om mij, maar ik kan zeker mijn krachten versterken door hulp in te schakelen van anderen. We zijn immers samen één!

Rond deze tijd ben ik me gaan aanmelden voor spirituele en eigentijdse facebookgroepen, om ergens aansluiting te vinden. Wat ik uiteindelijk nergens helemaal deed en ik besloot om de vacancy zelf in te vullen. 

"Mijn mogelijkheden zijn immens"

"Ik ontmoet gelijkgestemden"

Mijn Creatie Events waren geboren en manifesteerde zich als een gek. Ik organiseerde events voor co-creators en de aanmeldingen voor mijn creatiereis naar Sardinië en mijn creatie dagen in Nederland stroomden binnen dit jaar.

Maar niet alleen via menselijke samenwerking, maar juist ook door de wisselende energiepatronen van de Maan te onderzoeken en daarin mee te buigen, en het Universum de speelruimte te geven om mijn creatiewens vorm te geven naar omstandigheden en toekomstige nieuwe ingeslagen paden.

"Tijd is mijn vriend"

"De Maan onderwijst mij in Creatie"

Ik zette acties in om mijn affirmaties te versterken en begon samen met mijn zus blogs te schrijven over elk maanfenomeen wat langs kwam. Samen bespraken we onze maaninzichten en bundelden ze dan in een blog.  

Dit soort tools werkten als een tierelier. Ik deel meer van mijn persoonlijke Creatie Tools met jou in mijn ebook serie(die ik voor één euro verkoop, zie de pagina achter de afbeelding om erachter te komen waarom). 

Tip 4: Word jouw eigen #1 FAN

Mijn affirmaties begonnen zich te manifesteren en ik kreeg steeds meer zelfvertrouwen in mijn creatiekracht. Maar nog niet genoeg om enorme wensen uit te zetten als manifestatievoer. Ik durfde niet groots te dromen, daar vond ik mezelf nog niet waardig genoeg voor. 

Ik realiseerde me dat ik mezelf in de weg zat. Ik sprak mijn affirmaties uit terwijl ik ze soms niet eens geloof. Dat trekt verkeerde dingen aan en dat wil ik niet! 

Tijd voor empowerment. Ik stemde mij in mijn 'Levende Meditaties' af op mijn ware verlangens en vond daar veel antwoorden. Deze manier van ruimtelijkheid creëren bood mij de inzichten die ik nodig had om weer dichterbij mezelf te gaan staan. 

Niemand weet beter dan ik hoeveel ik waard ben. Ik heb heel diep in mezelf gegraven om de vergeten delen van mezelf weer naar boven te halen. 

"Ik schitter als mijn Ware Zelf"

Een regressiecoach kwam op mijn pad en ik heb veel stukken uit vorige levens mogen helen, delen die ik blijkbaar in dit leven heel dicht bij me droeg. 

Eenmaal losgelaten en getransformeerd kon ik mezelf wel geloven wanneer ik de desbetreffende affirmaties uitsprak.

Tip 5: Vraag om helingsmogelijkheden

Alleen vragen om directe mooie creaties is niet mogelijk. Om grote stappen in je groei als creator te maken en als mens in het algemeen hier op aarde. Je mag leren door je pijnstukken de aandacht en heling te geven die het verdiend. 

"Ik ervaar onvoorwaardelijke liefde"

Het was moeilijk om de affirmatie voor onvoorwaardelijke liefde op te schrijven. Gezien mijn verleden en voorgaande relaties heb ik niet zo'n positieve ervaring met de levenslessen die telkens in-my-face worden gegooid. 

Maar ik voel dat ik onvoorwaardelijke liefde nog niet zuiver ervaar. Daar zie ik graag verandering in. Hoe moeilijk ook.. Ik koos er voor om ervaringen aan te trekken die mij deze lessen in onvoorwaardelijk liefhebben zullen geven. 

Tip 6: Helderheid

Ik brak zo vaak mijn hoofd over keuzes die ik misschien zou willen maken, maar niet honderd procent goed voelden en uit angst om verkeerde ervaringen aan te trekken. Geen keus of de veiligste keus maken is het makkelijkste wat je kan doen. 

Van mijn hoofd naar mijn hart en van mijn hart naar mijn hoofd. Welke moet ik nu kiezen en wat zeggen ze nou eigenlijk?

Het onderbuik gevoel wat hoort bij een opkomend verlangen gaat er niet door weg. Het geeft mij de doorslaggevende beslissing: Ik moet er wat mee

Over iets wat je beangstigd zal je nooit honderd procent enthousiast worden. Leer dan te kiezen voor de uitdaging en de les die hier zeer waarschijnlijk achter zit. Hoe eng en spannend het ook is om een onbekend pad in te slaan. Een keus die je liever met zekerheid maakt nadat je een heldere JA of een heldere NEE voor voelt..

In 2017 heb ik een hoop opgeschoond en bewezen dat ik ballen heb(aan mijzelf). Door letterlijk mijn huis op te zeggen en blindelings te vertrouwen op mijn intuïtie om mij daar te brengen waar ik hoor te zijn voor groeimogelijkheden. Om me te verbinden met de natuur en een waar thuis te vinden. 

"Ik verbind me in de natuur"

"Ik kom thuis"

Ik heb een heleboel helderheid mogen ontvangen in de afgelopen periode. Een periode waarin het 'leven' juist even minder helderheid bezat. Op dit moment in de tijd heb ik nog steeds geen 'eigen plekje', maar ik heb me nog nooit zo op mijn plek gevoeld.

Tip 7: Vrijheid 

Ik ontving het meest kostbare geschenk wat ik mezelf had kunnen geven dit jaar: Vrijheid

In de voorgaande jaren hebben Affirmaties mij onwijs geholpen bij het creëren van het leven waar ik nu volop van geniet.

En nog steeds dankzij alle heling die ik mezelf heb kunnen geven en alle ervaringen die ik heb opgedaan zet ik mijn affirmaties uit. Ik neem alle ruimte en vrijheid terwijl ik dit doe. Ik geloof in mijzelf en in mijn creatiekracht en in de overvloed van het Universum. 

"Ik ben vrij"

"Ik leef in overvloed"

Ik wens jou ook een leven waar je geen vakantie van hoeft te nemen. Ik help je daar met alle liefde bij!

Het laatste evenement van 2017


Tijdens deze powermiddag leer ik JOU om krachtig aan te trekken door te werken met een afstemscript. Ik geef je tips die op jouw persoonlijke creatieproces van toepassing zijn. 

Tamara zal aanwezig zijn om jou te helpen dichtbij jouw Ware Zelf te blijven met bijpassende adviezen om zelf verder te kunnen met je creaties.

LEES MEER

Binnenkort start ik weer met het aannemen van nieuwe VIP klanten die van mij persoonlijk willen leren aantrekken. Je krijgt tijdens de intensieve coaching al mijn creatie tools tot je beschikking in het tijdsveld die we samen afspreken. Heb je hier interesse in houd dan mijn website in de gaten of stuur mij alvast een berichtje.

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: