Het beste Besluit van mijn Leven

Wat een enorme levensles is dit zeg! Én ook al ben ik me er bewust van blijft het lastig. Ik heb mezelf altijd op de tweede plek gezet.

Harmonie behouden en de goedkeuring van mensen om me heen vond ik belangrijker dan wat ik zelf wou.

Zelfs in zo’n mate dat ik in z’n geheel stopte met het intunen op mijn eigen verlangens.. What a Big Mistake that was!

Door mijn focus op de buitenwereld te leggen ben ik grote delen van mijzelf kwijtgeraakt. Delen die aan mij en mij alleen gegeven zijn om iets van mijn leven te maken. Míjn leven en niet dat van een ander.

Don’t put your Dreams on Hold for Anyone!

In relaties dacht ik steeds weer na voor de ander; Als ik hem was wat zou ik dan willen dat ik voor hem deed? Als ik hem was vond ik het vast zwaar en vervelend als ik teveel van mijn lasten bij hem leg..

Op mijn werk wilde ik opslag maar daar vroeg ik niet om, want wat zouden ze van mij vinden? En zou ik dan mijn eigen ruiten ingooien omdat ze mij dan niet meer zouden mogen? Etcetera, etcetera.

Ik vervulde steeds meer en meer een rol van perfectie: zijn hoe anderen je graag willen zien. Een perfecte vriendin, een perfecte dochter en een perfecte student. Voor hoever dat haalbaar was dan. Af en toe een flinke uitbarsting of huilbui, achteraf super logisch, aangezien ik mijn hele Zelf op slot had gezet en nooit meer naar om keek..

Vér verzeild in deze manier van leven vond ik mezelf op een punt waarin ik merkte dat ik niet gelukkiger werd van het mezelf wegcijferen voor anderen. Ik word niet gelukkiger als mijn mening er niet perse toe doet en er door niemand rekening met mij wordt gehouden!

Want Amber die heeft eigenlijk nooit hulp nodig en die red zich wel, daar hoeven we geen rekening mee te houden, die draagt geen zware emoties of onzekere gedachtes, die deelt ze ja nooit dus dan zijn ze er ook niet!

Het besef begon te komen: Er MOET ruimte voor MIJ komen !!

Niet alleen voor mijn dromen, maar veel meer dan dat. Het wordt tijd om weer eigen gedachten vorm te geven zónder dat dit in overeenstemming is met wat ‘handig’ is voor iedereen.

Dit was het eerste besluit dat ik echt voor mezelf heb genomen  & het was het beste besluit van mijn leven!

Don’t be surprised how quickly the universe will move with you once you have decided.

Er ging een wereld voor me open!

Er schuilde een hele wereld in MIJ en nog elke dag mag ik leren over mijzelf en mijn weg hier op Aarde.

De Amber van bijna 5 jaar geleden is me nog steeds dankbaar dat ik zo baldadig mijn leven heb durven omgooien, tegen alle adviezen in.

Twijfels wegen niks op tegen alle Voordelen en Vrijheid die je ontvangt wanneer je kiest voor ZelfLiefde, ZelfAcceptatie en Groei! 

Nu gun ik mezelf genoeg tijd om naar binnen te richten zodat ik de buitenwereld veel meer te bieden heb, maar dan niet meer vanuit zelfbedachte noodzaak, maar nu echt vanuit wie IK ben en alleen als ze mijn hulp ook willen! 


Als je dit leest en er veel van in herkend dan zal ik je vertellen: Hang on, There's a way out!Start met je patronen inzichtelijk te krijgen én die van anderen

in de prachtige online cursus

Spiegel van je Ziel

omdat jij jezelf weer mag vinden

Dompel je dan onder in Liefde, Liefde VOOR Jou VAN Jou 

in de online cursus of exclusieve reis (Sardinië)

I love Me

omdat jij de liefde verdiend die jij met heel je hart aan anderen geeft

Dit is de weg die ik heb afgelegd alvorens ik de creatie kracht heb ontdekt en met mijn passies samen ben gaan werken. 

Het leven aantrekken waar je van droomt lukt niet wanneer je jezelf NIET serieus neemt en ook niet wanneer je je destructieve patronen NIET doorhebt. 

Invest in yourself, Why haven't you EVER before??  Wij steunen je op jouw pad naar je Ware Zelf met alle Liefde

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: