Meeflowen op de volgende stroming

De grootste focus in deze tijd ligt vaak vooral op flow. Wat is jouw flow? Waar komt het vandaan en hoe krijg je er meer van? 

In mijn optiek is Flow een nieuwe periode die zich aandient in de vorm van een stroom. Waar je vervolgens, net als één van de anderen duizenden keuzes waar je voorkomt te staan voor mag gaan kiezen. 

Emotionele Pracht:

Die emotionele rollercoasters maken we allemaal mee. Dit wordt vaak gezien als zware, donkere tijden die niet snel genoeg voorbij mogen schieten zodat je weer lekkere flow hebt en niets meer 'lastig' is. Dan wil je eigen helemaal niet meer in het 'hier en nu' zijn en het liefst ergens op de achtergrond verdwijnen in je eigen bestaanswereld.

Hoewel het zwaar kan voelen is het juist een enorm waardevolle tijd.

Wanneer jij je emoties gaat doorleven en ze daadwerkelijk een eerlijke kans geeft om er gewoon te Zijn, dan schep je automatisch ook de doorstroomruimte naar het loslaten er van!

Klinkt logisch hé? Emotionele Flow is óók Flow!

Ik snap ook wel dat de uitwerking daarvan niet altijd even makkelijk is. Hier enkele redenen om emoties wél te integreren in jouw Hier en Nu:

- Bij het erkennen van jouw emoties krijg je de mogelijkheid om geestverruimende inzichten op te doen, dingen die je met je relativerende hersenspinsel niet had kunnen bedenken. 

- Je komt dichterbij je intuïtie te staan omdat je jouw waarheid gaat vóelen. Die moeilijke vragen van je hersenspinsels worden ineens vrij simpel beantwoord door het te ervaren wat je er nu werkelijk van vindt en of hetgeen wat je voelt het waard is of niet. 

Dit alles maakt het nog niet minder zwaar, daar ben ik me zeer van bewust.

De zuiverende energie van de Nieuwe Maan helpt je vaak hierbij door je te overladen met alle emoties die je vaak onbewust, maar ook zeker béwust uit de weg gaat. De maan is in dit geval je vriend die een interventie doet wanneer je het goed kunt gebruiken!

Als je durft te leven met de veranderende maanenergie dan sta je open voor inzicht en groei  gepaard met uitdagingen. 

Hang on! Ook hier kom je door heen en terwijl de maan ondergaat komt de zon alweer op om zijn licht te schijnen op de schoonheid die je al om je heen hebt.

Kom je er zelf niet uit?

Tamara is meer dan geweldig in het bieden van karma heling, gids en hogere zelf-boodschappen doorgeven en nog veel meer. Zij helpt mij vaak met mijn emotionele processen omdat zij daar simpelweg het talent voor heeft!

Na haar zwangerschapsverlof kan je hier altijd terecht! Houd haar website in de gaten, klik op de knop om haar pagina op Facebook te volgen.

Herkennen van flow

Zet de intentie om je lessen te leren wanneer je voelt dat je middenin een 'uitdaging' komt te zitten. 

If you accept it and stop fearing it, it can hold nothing against you anymore! 

Je zult zien dat je proces zich versnelt wanneer je meewerkt aan jouw groeimogelijkheden! 

& dan voel je je vaak weer bevrijd, losgemaakt van alle zwaarte, opgeschoond als het ware, alsof je een emotionele cleansing hebt mogen ontvangen en daarna in een heerlijk warm bad terecht bent gekomen genaamd Groei.

Er nadert hier snel weer een Flow-stroom!

De valkuil is dat je, na je emotionele struggle, het automatisme van in het moment blijven even kwijt bent.. Logisch ook, aangezien je de afgelopen periode juist liever níet in het moment zat... 

Begin je weer op te klaren? Zie je de zon weer schijnen en nemen jouw pupillen weer al het moois op wat er in je omgeving te bewonderen is? Dan is het tijd om weer iets aan te trekken! 

Remember: leef jouw waarheid in het hier en het nu. Wat zou je graag willen ervaren?

Het universum co-creëert met je mee en zet jouw intentie uit in een energetische werking.. jouw flow wordt geactiveerd. 

Zorg dat je de pracht en de schoonheid blijft zien en je energie hoog houdt zodat je klaar bent om te ontvangen wat je op zo'n hoge trillingsfrequentie hebt uitgezonden als creatie.

Dek jezelf niet in met wat-alsjes of ja-maartjes, want het Universum verstaat geen wartaal! Geloof jij niet in jezelf en jouw creatie? Dan haal jij nooit je hoogste potentie met het creëren. Wat je aantrekt is namelijk een weerspiegeling van wat jij doet, denkt en voelt. 


Vraag gratis mijn 1,2,3 Creatie stappenplan aa​n!


Om een mooi bruggetje te slaan : Tri of Light heeft vandaag haar nieuwste cursus online gezet 

Alles begint met Liefde, en als jij werkelijk wilt investeren in jezelf, jouw waarde wilt vermenigvuldigen dan raad ik je met heel mijn hart deze cursus aan

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: