voor vrouwen met een missie

In de hedendaagse tijd wordt er nog wel onrecht aangedaan, bij mensen die de verbinding met het licht en de liefde niet voldoende kunnen maken. Dit is heel verdrietig, want paarden zijn hoogsensitieve wezens, maar gelukkig is er op grootschalig niveau een shift gaande. 

Vele jaren zijn Paarden ingezet bij oorlogen, voor wagens gespannen en er is veel onrecht aangedaan. Deze majestueuze wezens zijn zo trouw aan de mensheid. Er is ooit eens een collectief pact gesloten om de mensheid te helpen terug te leiden naar het Licht. 

De shift helpt mens en dier terug te keren naar een staat van afgestemde samenwerking. Waar de balans mag worden opgemaakt en de paarden terug mogen ontvangen en niet enkel meer hoeven te geven.

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om het Paarden Collectief te ondersteunen bij het opmaken van deze balans! Paarden mogen weer Zijn en de karmaplicht die ze naar de mensheid hebben mag worden doorgesneden. 

Paarden zijn spiegels, dat heb je zeker vaker gelezen en misschien ook wel meegemaakt. Er wordt mooi (coaching)werk verricht met behulp van paarden. Zij zijn zeer sensitief en spiegelen ons gedrag naadloos aan ons terug. Maar ze zijn veel meer dan enkel spiegels, Paarden dragen namelijk dé essentie van Licht en onvoorwaardelijke Liefde in zich! 

Het is prachtig om dat te mogen voelen en ervaren. Het is nog mooier als je een paard kan terugschenken wat het is kwijtgeraakt; zijn/haar Zijnskracht! 

Paarden zijn in essentie Licht en Liefde. 

Ze zijn echter nog steeds geprogrammeerd om zich dienend op te stellen. In de manege, voor een kar of bij particulieren. Het paarden-collectief (en daarmee bedoel ik alle paarden die nu de Aarde bewonen) heeft daardoor gigantisch veel lagen opgenomen. Van hun baas, andere paarden wat bij hen in de paddock staat, kinderen of mensen waarmee ze in aanraking komen, bij elk van hen kan het paard een deel op zich hebben genomen. Om dienstbaar te zijn en het gedrag te spiegelen door het te imiteren. Maar als de boodschap niet wordt gezien of begrepen, dan blijft het paard zitten met dat extra laagje die hij/zij zo liefdevol is gaan dragen voor de ander. 

Het gedrag van paarden wordt vaak verkeerd geïnterpreteerd, ook lichamelijke klachten kunnen afkomstig zijn van dergelijke energie-encounters en gedrag-opnames. Het Paardenlichaam mag geëerd worden en hun ´shine´ en Zijnskracht terugkrijgen. Paarden Zijn Lichtbrengers!

Paarden Reading en Healing.

Als Licht Channeler en Aura Healer voel ik me geroepen om Paarden weer terug in hun kracht te zetten. Dit doe ik middels essentie sessies, op jouw locatie! Waarbij ik het paard aanvoel, een stem geef én de eigenaar tips en tricks geef om dienstbaar te zijn aan het paard en terug te geven! 

Een blij paard is een paard die vol zelfvertrouwen staat te grazen, die duidelijk kan communiceren in de lichaamstaal en die het leuk vind om je te helpen bij je innerlijke processen en persoonlijke groei door te spiegelen. Maar boven alles geniet een paard het meest van een samenwerking op hartsniveau. Ik help jou en je paard daar graag bij!  

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *