Stuff no-one told me

11x levenswijsheden die niemand je van te voren verteld.

Geïnspireerd door de Illustratie reeks van Alex Noriega:

1. No one told me dat je 7 hoofdchakra's hebt en dat je met deze levensenergie-wielen dmv de juiste focus en liefde je intuïtie, emoties en je hart onder meer terug in balans kan krijgen. 

2. No one said dat het een constant en onnodige battle zou zijn om iedereens acceptatie te ontvangen en dat leeftijd daarbij geen verschil maakt. 

3. No one told me dat het binnen de lijntjes blijven kleuren veilig voelt omdat het een illusie is gecreëerd door het ego om je angst voor nieuwe wegen te vermommen. Een patroon dat getransformeerd mag worden om niet langer vanuit angst, maar om vanuit liefde te gaan werken.

4. Nobody said dat je meerdere zielsmaatjes kan hebben en dat het juist mooi is dat je soms samen vloeit en in andere periodes allebei, alledrie of allemaal een andere kant op vloeit. 

5. No one told me dat ik makkelijk bij mijn levensdoel zou kunnen komen wanneer ik dichterbij mijn essentie blijf en niet er verder vandaan zoals het me geleerd is. 

6. No one said dat de concurrentie stopt wanneer je de Liefde voor jezelf hebt gevonden en je Uniekheid omarmt.

7. Nobody said dat volwassen zijn in deze tijd betekend dat je niet meer mag spelen, openlijk je gevoelens mag uiten of je eigen regels maken.

8. No one told me dat ik als kind bekritiseerd en onderschat zou worden door volwassenen, omdat zij het onderwijssysteem blind volgen en geen eigen mening mochten vormen toen ze kind waren. De cirkel herhaalt zich. 

9. Nobody told me dat we allemaal uit één en dezelfde bron bestaan, het voedsel, het water, de dieren en de mensen en wanneer je je verbind die dat éénheidsveld van Liefde tot in je tenen kan voelen.

10. No one said dat huilen nodig is om jouw proces de ruimte te bieden om te helen en transformeren en dat dat een prachtig proces op zich is.

11. No one told me dat mijn talenten en passies en intuïtie kleine kadootjes zijn van mijn hogere zelf die mijn aardse bestaan hier bijstuurt naar het levenspad dat ik hoor te bewandelen.

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below
Frans - 9 oktober 2017 Reply

Heel mooi en treffend omschreven !

Leave a Comment: