Supermaand januari met kosmische shift voor iedereen

De 1e dag van het nieuwe jaar start met een Wolf Maan.  De energie van deze maan houdt aan tot 7 januari en staat in het teken van zelf-reflectie. Onbewust komt er een hele boel naar het oppervlakte, vragend om aandacht. Gebruik deze periode om 2017 verder los te laten en je processen van dit jaar te verwerken. 

Wat heeft deze maand nog meer voor ons in petto? ~ we maken een ware shift door met z'n allen. Omdat het jaar 2018 zo'n hoog vibrerend getal draagt 2+1+8= 11 kickstart het jaar met een enorme hoeveelheid mogelijkheden. De thema's daadkracht en liefdevol creëren houden het hele jaar aan. 

Waar de eerste dagen van het jaar nog in het teken staan van het vorige jaar zullen de dagen ná de nieuwe maan je compleet meenemen in de nieuwe realiteit. Op 17 januari start er een nieuwe maancyclus van gevoelige energieën.

Op veel niveau's worden we zelfbewuster en dat maakt dat we ook meer compassie hebben voor onze medebewoners op deze Aarde. Het is dan ook een goed idee om nieuwe verbindingen te leggen en je huidige relaties te waarderen en je liefde te tonen.

De energie is weliswaar een zachte, sensitieve energie,  zal voor velen een intense periode zijn. Zorg ervoor dat je goed geaard bent, mediteer en ga wandelen in de natuur. 

Aan het einde van de maand komt de intense energie tot een hoogte punt met nog een volle maan! Dit is een Super Blue Moon die er voor zal zorgen dat niemand onder deze shiftende energie uitkomen kan. Het word overigens een prachtig gezicht, om deze blauwe maan te bekijken(2e volle maan van januari en dit keer verduisterend). 

Deze laatste volle maan is als een kado voor de rest van het jaar. Het gaat je namelijk helpen om je richting te vinden en te worden wie je wilt zijn in dit leven. 

Tip! Besteed veel tijd met de mensen die je liefhebt, zet acties bij je woorden. En onderzoek waar je hartsverlangens je naar toe proberen te leiden. Schrijf een brief aan jezelf en verwerk hierin hoe jij op 31 december 2018 wilt terugkijken op jouw jaar.

Note! Deze laatste volle maan van januari zet de toon voor heel 2018. Kies jij ervoor om niet te werken met deze energieshift dan heb jij hoogstwaarschijnlijk het hele jaar te kampen met uitdagingen en moeizame flow. 

! Deze intense energie wordt op veel manieren anders dan je gewend bent, maar het brengt dan ook vruchten met zich mee die je je nu nog niet kan voorstellen! 

Het wordt een jaar om niet te vergeten. We kunnen ons beter laten meevoeren door de rivier dan dat we ons vastklampen aan elke steen die we tegenkomen. Laat het overzicht los en flow mee met het moment!

Op momenten zal het ongemakkelijk zijn en zal je veel innerlijke processen doorlopen, maar wees niet bang. Zolang jij veel aan zelfontwikkeling doet dit jaar en meeflowt gaan deze energieën juist voor jou en je pad aan het werk! Om dit werkelijk een magisch jaar te maken waarin jij HEEL VEEL mag doen en neerzetten vanuit wie jij bent.

~ Amber Sapulette

(tri of light)

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: