Waarom het meer dan ok is om tegen alles aan te schoppen in de Reflectie Maan

Je hebt het zeker al wel gevoeld.. de energie van de reflectie maan heerst over het land.

& dit kan sterk voelbaar zijn. In deze pittige periode kan het voelen alsof je op de proef wordt gesteld en niets meer loopt zoals jij dat wilt.

Dat klopt en het is niet voor niets. Zoals ik vrij uitgebreid beschrijf in mijn ebook over de maan en de vier belangrijkste fases is de reflectiemaan het laatste element van een volledige maancyclus.

Na het doorlopen van de vier fases mag je dus een verse start maken in een nieuwe maancyclus.

Essentieel voor het volbrengen van een cyclus, en dan met name wanneer je iets hebt gecreƫerd en proberen te manifesteren is het reflecteren. Tijdens die reflectie is er dus een kans aanwezig dat je erachter komt dat iets niet is gelukt binnen de tijd van een enkele maan. Gepaard met gemixte emoties en omstandigheden, die overigens allen dienen als boodschappen om je te wijzen op je lessen en je te helpen verder te komen, zal de reflectie maan een grote impact maken op je gemoedstoestand.

Het is belangrijk om werkelijk ALLES wat je voelt er te laten zijn. Bij deze geef ik je permissie om tegen van alles en nog wat aan te schoppen(niet geheel letterlijk opvatten dit).

Doorleef nou eens een x werkelijk je emoties. Uit wat je denkt, wat je voelt. En al lijkt het definitief en verdoemend, dat is het niet. Ook dit gaat voorbij. Zie het als kado en benut het liever dan dat jij je er tegen verzet.

Ga het reflectieproces aan en werk met deze energie van de maan. Hej, dat rijmt šŸ™‚

Het zal niet allemaal zwaar zijn. Grote kans dat er ook een hoop ideeĆ«n in je hoofd opborrelen om te doen. Schrijf deze op. Uit frustratiesĀ  en beperkingen haal je namelijk inspiratie om te creĆ«ren.

“Wie gelimiteerd is moet creatief zijn’

In aanloop naar de volgende maan mag je gaan erkennen, verwerken en loslaten. De lichtcode van Groei. Zodat alles wat je nu als zwaar ervaart getransformeerd kan worden.

Handel nog niet vanuit deze nieuw opgekomen ideeƫn, laat de emotionele golf eerst voorbij gaan alvorens je beslissingen maakt.

Heb je mijn ebook gemist? Hier alsnog een linkje: ebook-maanfases.

Sterkte deze periode! Je staat er niet alleen voor hƩ. Lichtwerkers staan met elkaar.

www.tri-of-light.nl

~ de lichtwerkers academie

EmberSapulette

de Creatie Mama schrijft columns over Creatiekracht uit eigen ervaring en Expertise

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: